Home Bulgaria
Количка

Домашни любимци

Домашни любимци
Представяме ви автоматичен възпитателен нашийник за обучение на кучета срещу лаене, който е перфектното средство за контрол на нежеланото лаене на вашия четириног приятел. Със своята дълготрайна батерия, която издържа повече от 20 часа, можете да бъдете сигурни, че винаги ще имате достатъчно заряд з..
79.90 лв. Без данък:79.90 лв.
Представяме ви автоматичен нашийник за обучение на кучета срещу лаене. Този нашийник против лаене е водоустойчив, гарантирайки непрекъснато и надеждно използване както на закрито, така и на открито. Принципът на противолаенето е основан на звука - когато кучето лае, вграденият в нашийника сензор за ..
54.90 лв. Без данък:54.90 лв.
Нова напълно функционална система за дистанционно обучение на кучетоВъздействие електричество, вибрации, режим пейджър, режим тоналенLCD дисплейПодходящ за всички кучета от 5 до 60 кгВъзможност за обучение на две кучета с един предавател (продава се отделно)Комбинирано микро освобождаване на статичн..
69.90 лв. Без данък:69.90 лв.
Представяме ви електронен нашийник за обучение на кучета срещу лаене. Този нашийник разполага с цифров дисплей за удобно настройване на параметрите, като същевременно е водоустойчив със стандарт IP67, което го прави подходящ за използване в различни условия. С функцията за презареждане и батерия с п..
99.90 лв. Без данък:99.90 лв.
Професионална машинка за подстригване на кучета Zoofari Професионална машинка за подстригване на кучета Zoofari
Топ
Оформете прическа на вашата животинка или просто подкъсете дължините на козината. Така те ще бъдат красиви и ще се чувстват комфортно.Може да съхранявате и транспортирате удобно навсякъде в пластмасовата кутия. Моделът е с дълъг кабел, за да си осигурите максимално удобство при ползване. Разполага с..
49.90 лв. Без данък:49.90 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)