Home Bulgaria
Количка

Как да поръчам

1. Поръчка през сайта: Този е най-удобният начин за поръчка, защото шансовете за получаване на неточна информация за Вас или желаният от Вас продукт са минимални.


  • Вариант 1 - БЪРЗА ПОРЪЧКА: в страницата на всеки продукт има поле за бърза поръчка, въвеждате Ваш телефонен номер и наш сътрудник се свързва с Вас, за уточняване на подробности относно доставка и т.н.
  • Вариант 2 - Стандартна поръчка: за да направите поръчка през сайта, трябва да влезете в продукта, който желаете да поръчате и да натиснете бутона Купи. След това, трябва да отидете в Кошницата си да натиснете бутона Плащане. Ще бъдете прехвърлени към страницата за Плащане, където трябва да попълните задължителните полета (лични данни, данни за доставка, метод на плащане и метод на доставка). След като сте попълнили полетата, натискате бутона Изпрати поръчката и готово.
2. Поръчка по телефона: Този е най-бързият начин за поръчка. Позвънете на нашия телефон 0895949309 и ние ще приемем и обработим Вашата поръчка. 

3. По email: За да направите поръчка по email е необходимо да ни изпратите писмо на sales@homebulgaria.bg, в което сте написали своите данни (имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка) и продукта, който желаете да поръчате. След като приемем и обработим Вашата поръчка, ще получите обратно писмо за потвърждение от нас.