Home Bulgaria
Количка

Кантари търговски, електронни, ценообразуващи платформени

Кантари търговски, електронни, ценообразуващи платформени
Електронен кантар ACS-40 до 40кг с изнесен дисплей
Топ
Електронен кантар до 40кг с изнесен дисплей – везна с локаторACS-C електронната везна е вид полиморфна измервателна машина. Везната мери прецизно, притежава лесни за използване операции, голям капацитет.В комплекта е включен захранващ кабел. Зарежда се акумулаторно, тоест зареждате продукта 2-3 часа..
64.90 лв. Без данък:64.90 лв.
Електронна безжична везна до 100кг. с  размер на платформата – 32см x 42см.Везните ни са снабдени с големи електронени  дисплеи, със собствена подсветка и ценоизчисляваща функция. Разполагат с вградени допълнителни устройства и функции, като информация за състоянието на акумулаторната..
129.90 лв. Без данък:129.90 лв.
Електронна безжична везна до 200кг. с  размер на платформата – 32см x 42см.Везните ни са снабдени с големи електронени  дисплеи, със собствена подсветка и ценоизчисляваща функция. Разполагат с вградени допълнителни устройства и функции, като информация за състоянието на акумулаторната..
149.90 лв. Без данък:149.90 лв.
Електронна безжична везна до 300кг
Топ
Електронна безжична везна до 300кг. с  размер на платформата – 42см x 52см.Везните ни са снабдени с големи електронени  дисплеи, със собствена подсветка и ценоизчисляваща функция. Разполагат с вградени допълнителни устройства и функции, като информация за състоянието на акумулаторната..
169.90 лв. Без данък:169.90 лв.
Електронна безжична везна до 600кг. с  размер на платформата – 45см x 60см.Везните ни са снабдени с големи електронени  дисплеи, със собствена подсветка и ценоизчисляваща функция. Разполагат с вградени допълнителни устройства и функции, като информация за състоянието на акумулаторната..
229.90 лв. Без данък:229.90 лв.
КАНТАР 40КГ.
Топ
Вградена акумулаторна батерия и множество функцииБлагодарение на вградения акумулатор, везната може да работи до 10 час без да е включена в захранването. Друг плюс е автоматичното ценообразуване. Устройството разполага с три дисплея, които са изработени специално, за да Ви осигурят ясно видими и на ..
59.90 лв. Без данък:59.90 лв.
Кранова везна 150 кг Електронна везна за кран с максимално теглене до 150 кг , подходяща за използване с телфер, кран, товарачи, и друга подемна техника. Характеристики:Обхват: 150 кг, Стъпка 50 грама Захранване батерии - 2х ААА 1,5VLed дисплей с подсветкаРаботна температура -10 ..
99.90 лв. Без данък:99.90 лв.
Кранова везна 500 кг.Електронна везна за кран с максимално теглене до 500 кг , подходяща за използване с телфер, кран, товарачи, и друга подемна техника. Характеристики:Обхват: 500 кг, Стъпка 100 грама Захранване батерии - 2х ААА 1,5VLed дисплей с подсветкаРаботна температура -10 до +..
169.90 лв. Без данък:169.90 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДА 1000КГ.Търговска Платформена Електронна Везна Кантар до 1000 кг е измервателен електроуред с висока прецизност, разработена и произведена в условията на функционираща система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стандарта.Характер..
329.90 лв. Без данък:329.90 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДО 100КГ.
Топ
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДА 100КГ.Търговска Платформена Електронна Везна Кантар до 100/150/300 кг е измервателен електроуред с висока прецизност, разработена и произведена в условията на функционираща система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стандарта.Ха..
69.90 лв. Без данък:69.90 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДО 150КГ.
Топ
Търговска Платформена Електронна Везна Кантар до 100/150/300 кг е измервателен електроуред с висока прецизност, разработена и произведена в условията на функционираща система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стандарта.Характеристика:Максимално тегло - 150кгРазм..
89.90 лв. Без данък:89.90 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДО 300КГ.
Топ
Професионален електронен кантар до 300 кг. платформен.Търговска Платформена Електронна Везна Кантар до 100/150/300 кг е измервателен електроуред с висока прецизност, разработена и произведена в условията на функционираща система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стан..
109.90 лв. Без данък:109.90 лв.
Стъклен електронен кантар PERSONAL SCALEДебело подсилено стъкло с красив дизайн Максимално тегло - до 180кг Точност на измерване - до 100гр Батерия CR2032 включена в комплекта LCD дисплей..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Електронен кантар с платформа от неръждаема стомана,работа с няколко мерни единици,вградена акумулаторна батерия,кабел за зареждане.-6 Диспрея -три към продавач, три към купувач, показващи цена единична , тегло, цена обща.-Защита от пренатоварвне-Функция тариране/нулиране-Функция ''записване '' наст..
59.90 лв. Без данък:59.90 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Кантари, Търговски платформени кантари, ценообразуващи електронни везни. Защо трябва да закупите електронна везна или кантар за Вашия бизнес?

Търговски кантари са на достъпни цени и не създават сериозни проблеми при експлоатацията.

За търговските обекти обикновено се предпочитат ценообразуващи електронни кантари, тъй като ценообразуващия кантар е ценоизчисляващ -  въвежда се само цената на стоката за килограм и автоматично се изчислява сумата, спрямо теглото по време на претеглянето и накрая се сумират стойностите на всички видове претеглени стоки. Търговските ценообразуващи електронни кантари са снабдени с големи електронни дисплеи със собствена подсветка; собствено захранване; захранване на ел.ток; ценоизчисляваща функция; отброяват направените измервания и сумират цените на измерените стоки за един купувач. Дисплеите са разположени откъм страната на продавача и от страната към клиента, който през цялото време може да следи как се формира сметката му и като резултат от изчислението не само да чуе, а и да види сумата. Електронни платформени кантари цени.

Друго предимство на професионален кантар е възможността за тариране, която в някои модели позволява да се постави съд и чрез добавяне да се направи смес  от продукти с различни цени. Много от електронните кантари разполагат с функцията да направят отчет за тегло и обща сума на всеки от n артикула, а също и да показват какъв е общия оборот.

 
Захранаването се осъществява на ток или посредством вграден акумулатор, който се зарежда веднъж месечно.


Платформените Везни / търговски кантари разполагат с вградени допълнителни устройства и функции като информация за състоянието на акумулаторната батерия, термометър, подсветка на дисплея, бутон за тариране/нулиране.
Платформените електронни кантари се характеризира с бърза работа, ергономичен и удобен дизайн, бърз процесор за теглене и пресмятане.
Електронните везни са с метрологична заверка и отговарят на всички изисквания на българското и европейското законодателство и могат да бъдат използвани във всякакви търговски обекти без риск от снкциониране.


Базови характеристики на търговските електронни кантари и везни са:

 • Максимално тегло - 100, 150 или 300 кг
 • Точност до 50 гр
 • Крачета за нивелиране 
 • Захранване 220V или вградена акумулаторна батерия 6V 4Ah
 • Сгъваемо рамо.
 • Клас на точност III 
 • Трипластова боя против корозия
 • Антикорозионна обработка на заварките
 • Повишена степен на влагозащита 
 • Дозиращи и броителни функции

При закупуването на електронни везни и ценообразуващи кантари има няколко неща, за които трябва да се внимава. Първото и най-важно е измервателната точност, защото никой не се нуждае от неточна везна. Освен това трябва да  се прецени и какъв ще е максималният товар, който ще се тегли на тази електронна везна, тъй като повечето модели имат лимит, а при електронните устройства тази стойност трябва задължително да се спазва, ако не искате да повредите машината. Максималният обем също трябва да се вземе предвид, ако ще теглите по-големи продукти.

Един добър начин за проверка на везни или платформени електронни кантари е да се направи измерване на едно и също нещо три пъти, като качествените везни и трите пъти ще покажат един и същ резултат. Друг вариант е, ако поставите продукт, чиято тежест знаете.

При нас можете да откриете

търговски електронни кантари с нисък разход на енергия и интерфейс за работа с касов апарат и компютър, както и апарати с бързи процесори и вградена памет с функция запаметяване на информация за над 1500 артикула. Предлагаме Ви изключително атрактивни цени и възможност за настройки.

Всички електронни търговски кантари и везни са с 2 години гаранция и на страхотни цени.
 При нас ще намерите перфектно, индивидуално решение, съобразено със спецификите на Вашата работа.


Висококачествени електронни ценообразуващи кантари от 40кг. до 1000кг.


кантари