Home Bulgaria
Количка

Матраци

Матраци
ЖИВОТА ЗАПОЧВА С НЕГОВложените материали, изискания дизайн и високото качество на изработката, са съобразени с ортопедичните нужди на подрастващия детски организъм. Сърцевината от ORTOPEDIC ELASTIC FOAM, прошития калъф от детска дамаска, слоя антиалергични силиконизирани влакна и SPUN BONDED мембран..
134.90 лв. Без данък:134.90 лв.
Дунапрен N2030Стандартна пяна. Материал, който може да намери приложение за уплътнение,  декорация, опаковане, облицоване, шумоизолация, тапициране на мебели, за участъци,  върху които не се оказва постоянен натиск и т.н.Дунапрен N2030 е с по-ниска плътност от другите дунапрени, дунапрен о..
74.90 лв. Без данък:74.90 лв.
ПРЕДЛАГА СЕ САМО В СТАНДАРТЕН РАЗМЕР 130 / 200 СМ.Стандартна пяна. Материал, който може да намери приложение за уплътнение,  декорация, опаковане, облицоване и т.н. Това е един от най-използваните видове дунапрен в мебелната индустрия.Не се препоръчва за матраци и тапицерия на мека мебел!Европе..
16.90 лв. Без данък:16.90 лв.
ЕДНОЛИЦЕВА КЛАСИКАЕднолицев матрак с вградена рамка.Ядро от еластична пянаКласически еднолицев ортопедичен и капитониран матрак, с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност.Степента на твърдост за максимално удобство и комфорт е условна..
199.90 лв. Без данък:199.90 лв.
Тирена е типичен представител на линия матраци масово използвани в Европа. Задоволява напълно нуждите на клиенти, готови да платят не много, но да получат почти всичко. На практика, модела притежава всичко необходимо за дълбок и релаксиращ Матрак Тирена представлява съчетание от ортопедичните д..
269.90 лв. Без данък:269.90 лв.
Топ матрак с конструкция и дебелина, добавящи удобство в съня. Асиметричността придава различен комфорт на двулицевата сърцевина. Ортопедичност от гладката страна. Изправя и ориентира  правилно тялото в пространството. Ергономичен ефект от профилираната страна. Масажирайки се напасва към извивк..
92.90 лв. Без данък:92.90 лв.
•    Сърцевина от пяна с висока плътност и еластичност Kovafoam, гарантираща стабилна опора за тялото и ортопедичен ефект.•    Независими опорни точки, дълготрайност и устойчивост на деформации.•    Калъф от висококачествен двойнотъкан текстил, придава мекота и лукс.•&n..
103.90 лв. Без данък:103.90 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)