Home Bulgaria
Количка

Масажно оборудване

Масажно оборудване
Преносимата масажна маса RESTPRO® ALU 2 е с винилова тапицерия, която е гладка на допир и има мек пълнеж с дебелина 4 см. Но основната характеристика на тази маса е нейната изключително лека алуминиева конструкция и регулируеми на височина крака. Такова оборудване е идеално за хора, които често тряб..
389.90 лв. Без данък:389.90 лв.
Преносимата масажна кушетка RESTPRO® ALU 3 е с винилова тапицерия, която е гладка на допир и има мек пълнеж с дебелина 4 см. Но основната характеристика на тази маса е нейната изключително лека алуминиева конструкция и регулируеми на височина крака. Масата тежи само 17 кг, което ви позволява да я сг..
459.90 лв. Без данък:459.90 лв.
Масажните маси RESTPRO® Memory 2 имат уникален дизайн и са с най-високо качество сред продуктите на RESTPRO®. Тапицерия SKIN-TOUCH - супер комфортна, луксозна материя, не само приятна на допир, но и устойчива. Мемори пяната е изключително издръжлива, а всеки детайл е проектиран въз основа на нуждите..
619.90 лв. Без данък:619.90 лв.
Масажните маси  Memory 3 имат уникален дизайн и са с най-високо качество сред продуктите на RESTPRO®. Тапицерия SKIN-TOUCH - супер комфортна, луксозна материя, не само приятна на допир, но и устойчива. Мемори пяната е изключително издръжлива, а всеки детайл е проектиран въз основа на нуждите на..
649.90 лв. Без данък:649.90 лв.
RESTPRO® Ви предлага специално решение - новаторска масажна маса с ергономичен дизайн, която предпазва гърба и врата. Масата RESTPRO®  Vip Oval 3 има уникален ергономичен дизайн, който предпазва гърба, шията и китките на масажиста. Тапицерия SKIN-TOUCH - супер комфортна, луксозна материя, не са..
619.90 лв. Без данък:619.90 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)