Home Bulgaria
Количка

Електрожени

Електрожени
Производител: Werstil
Инверторен електрожен WerStil 350А за ръчно електродъгово заваряване - IGBT технология.Това са електрожени с най-новата разработка на базата на IGBT транзистори, предназначениза извършване на прецизни заваръчни дейности с всички видове електроди.Предимствата са намалено импулсно натоварване на мрежа..
112.90 лв. Без данък:112.90 лв.
Инверторен Електрожен 400АСпециализирана машина за заваряване на места където другите електрожени нямат шанс. Комплектът съдържа:Инверторен Електрожен Кабел за масаКабел с ръкохватка за електродиЗаваръчна маска – обикновенаЧеткаЧукче Технически характеристики на немски Инверторен Елек..
149.90 лв. Без данък:149.90 лв.
DAARC-120ХАРАКТЕРИСТИКА:Инверторен електрожен тип пистолет с компактен дизайн и клас на защита IP21Инверторен заваръчен апарат тип пистолет DAEWOO DAARC-120 има номинална мощност 4.6 kW и ток 20-120 А. Работи с електроди с диаметър 1.6-3.2 мм. Електроженът е подходящ както за професионална, така и з..
204.90 лв. Без данък:204.90 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Електрожени инверторни немски и руски на ниски цени,

Електроженът е един от любимите инструменти на всеки домашен майстор. В правилните ръце с него може да постигне буквално всичко. Ако ви се налага да обработвате метални плоскости, то електроженът е един вид задължителен.

Електрожени са уреди, 

които създават връзка между различни видове метали, а процесът на свързване се нарича заваряване. За да се осъществи връзка между заваряваните части е необходима енергия.

Има различни видове процеси на заваряване като всеки от процесите си има своите предимства и недостатъци и е подходящ за определени приложения.Най- често използваните са:

- заваряване в инертна защитна газова среда с плътен топящ се електроден тел (МИГ заваряване) - Тук е мястото да направим малко уточнение, когато заваряването се извършва в защитена среда от инертен газ, тогава методът се нарича „миг”, а когато защитния газ си взаимодейства с метала, заваряването се нарича „маг”. Миг - маг заваряването се осъществява с топящ електрод. По време на работа заваръчната дъга се възпламенява между топящия се електрод и заваряваното изделие като целия процес отново се извършва в среда от защитен газ.

Интересното при този вид заваряване е,

че топящият се електрод играе ролята и на носител на електрическата дъга, и на заваръчен материал.

- електродъгово заваряване в инертен газ с нетопящ се електрод (ВИГ заваряване) - най-разпространеният метод за неразглобяемо съединяване на метални детайли в различни конструкции, за възстановяване на счупени или износени детайли. Най-общо казано, виг заваряването се извършва посредством електрическа дъга и в защитена среда, при което се използва нетопящ се допълнителен материал (електрод). Електродите, които ползват електрожени са обикновено или от чист волфрам или от волфрам, легиран с итрий, лантан или други добавки.

- заваряване с обмазани електроди (РЕД заваряване) - Източник на топлинна енергия е електрическата дъга между електрода и заваряваните части. Под нейното действие се стопяват части от заваряваните краища и електрода. Обмазката на електрода защитава течния метал от окисляване и го легира.

Няма универсален електрожен, който да става за всички видове заварки.

За разлика от конвенционалните заваръчни апарати, инверторните електрожени имат множество предимства и използват серия от електронни компоненти за преобразуване на мощността, което  ги прави много по-ефективни. Те използват по – усъвършенствана технология на работа, която замества стандартните токоизправители в традиционните устройства. Също така, друго значително предимство е капацитета. Тъй като инверторните са с по-малки компоненти, това значи, че цялостно инверторният заваръчен апарат изстива по-бързо и е готов отново за работа. Инверторните електрожени са малки и лесно преносими. Ампеража и входното напрежение при тях се регулират лесно, което  ги прави подходящи и за домашна употреба.  Инверторните електрожени са предназначени за ремонтни и сервизни дейности.

Предлаганите от нас инверторни електрожени са много Икономични и ефективни. Някои модели могат да се използват за различни видове заварки, което ги прави по- ефективни. В каталога на предлаганите от нас електрожени ще намерите електрожени, които ще удовлетворят максимално Вашите изисквания. Какъвто и избор да направите, със сигурност ще получите Съотношение цена/качество, надминаваща Вашите очаквания, Отлични заваръчни характеристики, Защита от пренапрежение.

Предпазните средства, които се използват при работа с електрожен  също не бива да бъдат подценявани. Проявата на непредпазливост по време на работа може да доведе до тежки последствия като изгаряне, осветяване, нараняване, затова ние Ви предлагаме и богата гама средства за безопасност, с които качеството на работата и Ващата сигурност ще са гарантирани.

Разгледайте каталога ни освен електрожени, ще намерите още соларни заваръчни маски, очила за заваряване и други аксесари.


електрожени